Deprem Antalya : Malatya Editör / Malatya Haberleri : 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), depremin merkez üssünün antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğunu bildirdi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Japonya Haritası ve Japonya Uydu Görüntüleri
Japonya Haritası ve Japonya Uydu Görüntüleri from www.turkiye-rehberi.net
08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a .

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya Özel Akdeniz Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt
Antalya Özel Akdeniz Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt from yurt-rehberi.com
08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), depremin merkez üssünün antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğunu bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), depremin merkez üssünün antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğunu bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a .

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Haritası: Antalya Bölge Haritası. Antalya Bölgesi Harita
Haritası: Antalya Bölge Haritası. Antalya Bölgesi Harita from yearofthefly.org
Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem birçok ilden de hissesildi.

Deprem Antalya : Malatya Editör / Malatya Haberleri : 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.